In 1928 is de opa van Harald Droste begonnen met een klein café met kruidenierswinkeltje genaamd 'De Viersprong'. Harry Droste, de vader van Harald, nam dit begin jaren 60 over en trouwde met Lida, de moeder van Harald. Lida kon lekker koken en begon een restaurant naast het café. Na hiermee zeer succesvol te zijn geweest startten ze in 1976 met de bouw van de eerste hotelkamers bij het bedrijf. Alle 4 de kinderen kiezen voor de hotelschool en als oudste neemt Harald het bedrijf over in 1990. Het is dan nog steeds een café met een eenvoudig restaurant en 10 hotelkamers.
Harald, die dan net terugkomt uit Amerika, begint het bedrijf gelijk te veranderen in een voorbeeldig hotel en restaurant. Zoals hij gewend was vanuit de wereld van de hotelschool, de vele stages en de Ritz-Carlton in Boston waar hij de laatste twee jaar gewerkt had. Maar na een aantal jaren komt hij er achter dat dit hem weliswaar geld oplevert, maar niet gelukkig maakt! Hij vindt “plezier in het werk” belangrijker en merkt dat plezier voornamelijk komt uit de mensen waarmee je werkt en de gasten die waarderen wat je doet.
In 1999 ontmoeten Harald en Esther elkaar en zijn sindsdien onafscheidelijk. Vanaf dat moment gaat het roer om en volgen zij hun eigen gevoel voor het vak. Met Esthers liefde voor gezondheid, wellness en retraite en Haralds passie voor de hospitality hebben ze een perfecte balans gevonden voor de optimale beleving bij Drostes. Ook de vierde generatie Droste, kinderen Durk (2007) en Hanna (2005), houden beiden van goed eten en lekker leven. Steeds meer gasten waarderen de ideeën en aanpak van Harald en Esther en dan volgt vanzelf de energie en het plezier!
Het voormalige café De Viersprong is nu een wat eigenzinnige en hippe herberg “Droste’s dineren en logeren”, waar alles draait om lekker eten en drinken en om de mensen natuurlijk!